Flyttet

Skrevet av Marita Furdal @ 30.01.2015. 0 kommentarer

Hei, jeg er ikke ny på blogg.no, men jeg har rett og slett fått meg ny blogg for å starte på nytt. Jeg angrer også på det tidligere navnet, så jeg bruker dette som en mulighet til å ha navnet mitt som bloggnavn.

Siden det er nye lesere som ikke har lest bloggen jeg hadde før og ikke vet noe om meg, skal jeg dele litt informasjon:
Mitt navn er Marita (17) og er en jente fra vestlandet. Nå har grenseløst med interesser og hobbyer og er en veldig aktiv og sprudlende jente. Jeg velger å blogge for å oppsumere hva jeg har gjort i løpet av årene som går, og for å utvikle meg i å utale meg. Det jeg kommer til å blogge om vil variere litt etter hva slags sitvasjoner jeg er i, men det blir mest om mine tanker og interesser og evt. opplevelser (både positive og negative).

Det vanskelige med å lage ny blogg og ''kaste'' den andre, er at de faste lesere til den gamle kan bli ett miss når jeg bytter blogg. Det aller verste er at jeg mister en del innlegg som bettydde mye som minner. Denne gangen skal det ikke bli slik. Alt trenger ikke være trist forde
, for det positive med å få ny blogg er å få starte på nytt, få mer motivasjon og gjøre blogg navnet enklere å huske. Navnet bør vertfall være lett å utale, noe som jeg bommet med på den gamle ''maieaa.blogg.no''.


Interesser: 
#Makeup  #Sang  #Fashion  #Foto #Ungdom  #Helse  #Friluft  #Dagbok  #instrument 

Med alle disse temaene har jeg uendeligt å skrive om, og jeg kan strengt tatt ikke gå tom for ideer. Jeg allerede masse å snakke om, som jeg bare må få ut.
- Bildene nedenfra er fra instagram

 <a href="http://www.bloglovin.com/blog/13713191/?claim=6zjmt8dyz4m">Follow my blog with Bloglovin</a>

Skriv en kommentar
Marita Furdal

Hei, jeg heter Marita (19) og kommer fra vestlandet. Det jeg kommer til å blogge om vil være litt av hvert fra mine tanker og interesser og evt. opplevelser. Jeg har stor interesse for foto, musikk, sminke og helse.Kategorier


Beauty / Blogg / Ferier / Foto / Informasjon / Inspirasjon / Interiør / Mat / Opplevelser / Personlig /


Akriv


November 2015 / August 2015 / Juli 2015 / April 2015 / Februar 2015 / Januar 2015 /hits

FOTO - HELSE - MOTE - HVERDAG